PKT GM HYPERCUBE E2 HYPERION BETA1 IMAGE

Moderator: sq9

Re: PKT GM HYPERCUBE E2 HYPERION BETA1 IMAGE

Postprzez sq9 » 2014-12-16, 12:12

pobierasz z plugin/emu/oscam następnie pliki konfiguracyjne
uruchamiasz oscam 2X niebieski i następnie zielony i oglądasz jeżeli karta jest poprawnie włożona w slot

via FTP można w /var/emu --->oscam (dla ARM)
/var/keys ---->pliki konfiguracyjne

Oprogramowanie aktualne dla HYPERCUBE to

PKT GM HYPERCUBE E2 HYPERION V3 IMAGE

pobierz :
http://pkteam.expressnet.pl/pkteam/Hype ... 596.tar.gz
GI XPEED CLASS S2| GI XPEED LX2 | GI XPEED LX3 HYPERION v 5.6 | GM HYPERCUBE HYPERION v5.6 BETA I GI980HD HYPERION5.5
Awatar użytkownika
sq9
Moderator
 
Posty: 553
Dołączenie: 2011-04-05, 22:27

Re: PKT GM HYPERCUBE E2 HYPERION BETA1 IMAGE

Postprzez kosta12 » 2015-01-27, 17:53

Witam To moj pierwszy post odnosnie Golden Media GOM Hypercube PVR 2xS2/T bk | Triple Tuner http://www.amazon.de/dp/B00B5DIWFG/ref=pe_386171_51767411_TE_M3T1_dp_1 tak wyglada wgralem image PKT_GM_HYPERCUBE_E2_HYPERION_v3_NAND zainstalowalem oscam_9991
i TNK karta nie chce mi ruszyc walcze za trzy dni nie wiem jaki oscam ma byc , co trzeba ustawic lub jakie image trzeba wgrac zeby mi karta chodzila.

Ps:karta czipem na dol mysle ze tak ma byc

pozdrawiam i dzieki za wszelkie porady.
kosta12
 
Posty: 2
Dołączenie: 2015-01-27, 17:22

Re: PKT GM HYPERCUBE E2 HYPERION BETA1 IMAGE

Postprzez Jurek » 2015-01-28, 09:49

W załączniku masz pliki konfiguracyjne oscama pod TnK.
Binarke wgrywasz osobno (lub pobierasz z feeda)
Załączniki
oscam.zip
(3.36 KiB) Ściągnięto 118 razy
Jurek
Administrator
 
Posty: 3086
Dołączenie: 2007-06-12, 12:23
Miejscowość: Wrocław

Re: PKT GM HYPERCUBE E2 HYPERION BETA1 IMAGE

Postprzez kosta12 » 2015-01-28, 14:51

Jestes suuuuper, a juz mialem wysylac spowrotem to dziadostwo.
Narazie dziala zainstalowalem oscam (1_0) i zalapalo wzucilem to co poslales i chodzi.

Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam. :-D
kosta12
 
Posty: 2
Dołączenie: 2015-01-27, 17:22

Re: PKT GM HYPERCUBE E2 HYPERION BETA1 IMAGE

Postprzez Grzesiek » 2015-06-22, 11:51

To raczej widzę, że projekt upadł. Szkoda, a tak dobrze się sprzętowo zapowiadał ten tuner :-(
Grzesiek
 
Posty: 13
Dołączenie: 2013-03-01, 22:42

Poprzednia

Powróć do Golden Media Hypercube

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron